1.8 C
Skopje

Zgjedhje të brendshme partiake në 10 degë të BDI-së

ZGJEDHJE BRENDAPARTIAKE NE DEGËT E BASHKIMIT DEMOKRATIK PËR INTEGRIM NË:

Tetovë, Gostivar, Bogovinë, Vrapçisht, Zhelinë, Tearcë, Haraçinë, Çashkë, Studeniçan, Bërvenicë, Dollnen.

Anëtarësohu online në: www.regjistrim.mk ose në këshillin vendor përkatës pranë degës dhe bëhu pjesë e zgjedhjeve.

Bashkë më të fortë 🤝